woensdag 13 oktober 2010

14e Jongerenweekend in De Kluis















Van vrijdagavond 22 tot zondagmiddag 24 oktober organiseert de OJB-JOB haar (officieel) 14e Jongerenweekend. Zoals gewoonlijk wordt het een weekend om oude en nieuwe bekende orthodoxe jongeren tegen het lijf te lopen. Het thema van dit jaar is "De Drie-Eenheid in ons Leven". God is liefde, de Liefde die de drie goddelijke Personen Een maakt.

Leuke theorie, maar wat heb IK daar nu aan?

Konstantinos Kenanidis komt helemaal van de schitterende omgeving van Kolymbari (Kreta) naar Sint-Joris-Weert om ons wat te proberen uit te leggen (hij deed dat eerder oa. in Congo).

Er zijn ook workshops voorzien, een film, en uiteraard wandelingen in het Meerdaalwoud. 's Zondags vieren we zelf de Liturgie met de aanwezige priesters. Oh ja, er staat tenminste een kampvuuravond op het programma...
Klein detail: de prijs is dezelfde gebleven als de voorbije jaren (ook als je maar een dag kunt komen), en dankzij het geslaagde Grieks Feest in Genk, zal die misschien zelfs zakken (Limburg rulez!). Er zal in elk geval iets leuk mee gebeuren, maar heel binnenkort meer hierover :-)


Inschrijven kan online in het Nederlands of in het Frans.

Tot binnenkort!

Geen opmerkingen: